Valuta:
Netherlands
  Inloggen  /   Account aanmaken   /   0 items
adidas schoenen heren
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

We bieden gratis verzending & VRIJE rendement op bijna elk punt dat wij dragen, dus er is geen risico. Indien, om welke reden dan ook, u niet volledig tevreden bent met uw aankoop, zullen wij graag aanvaarden uw rendement voor een uitwisseling of terugbetaling binnen 30 dagen na de leveringsdatum. En als uw product (en) in aanmerking komt, zullen we ook geven u een GRATIS retouretiket. Volg deze eenvoudige richtlijnen:

1. De teruggekeerde punten moeten in nieuwe staat.

 zal niet accepteren rendement / uitwisselingen als er aanwijzingen zijn dat uw aankoop is buiten gedragen.

Probeer het op sneakers op een dik tapijt fit te garanderen. Wij zullen u graag een terugbetaling / omruiling als u niet tevreden bent.

2. De originele schoenendoos / verpakking en alle accessoires moeten worden teruggestuurd met uw aankoop.

Verpak sneakers, schoenendoos, en alle accessoires in originele verzenddoos. Keert terug zonder de originele schoenendoos, met behulp van de schoenendoos als een verzenddoos of ontbrekende accessoires worden niet geaccepteerd.

3. U moet een terugkeer vergunning nummer voor alle rendementen en uitwisselingen hebben.

Bel Customer Service tijdens onze normale kantooruren (maandag - vrijdag: 08:00-17:00 PST en zaterdag: 08:00-01:00 PST) voor een terugkeer vergunning code, en een gratis retour label ontvangen (als uw item (s) komt in aanmerking voor gratis retour). Terugkeer vergunning codes niet kan worden geleverd via e-mail.

4. Defecte producten zullen worden geaccepteerd voor uitwisseling alleen.

Bel de klantenservice voor een defect product terugkeer vergunning code. zal alleen ruilen defecte producten binnen 30 dagen na de leveringsdatum. Na 30 dagen, zal de schade worden beschouwd als normale slijtage.

Retourneren voor uitwisseling
Bel voor uw terugkeer toestemming code, een gratis retour label ontvangen (als uw item (s) komt in aanmerking voor gratis retour), en een nieuwe bestelling te plaatsen. Gebruik de code om de geleverde terugkeer formulier in te vullen. Als u niet beschikt over een terugkeer vorm hebben, klik hier. Uw aankoop zal worden terugbetaald zodra wij uw geretourneerde artikel.

Terug verzendkosten: Als het item (s) gekocht is niet in aanmerking voor gratis verzending en GRATIS RETURNS, verantwoordelijk voor alle retour verzendkosten je bent. Als u denkt dat er een fout is gemaakt in uw bestelling, neem dan contact op met de klantenservice.

Items terug voor Exchange: Als het gewenste item niet op voorraad is, de terugkeer zal worden behandeld als een terugkeer voor terugbetaling.

Rendement voor de terugbetaling
Om producten te retourneren voor een terugbetaling, bel voor een terugkeer vergunning code en vult de verstrekte aangifte. Als u niet beschikt over een terugkeer vorm hebben, klik hier.

Terug verzendkosten: Als het item (s) gekocht is niet in aanmerking voor gratis verzending en GRATIS RETURNS, verantwoordelijk voor alle retour verzendkosten je bent. Als u denkt dat er een fout is gemaakt in uw bestelling, neem dan contact op met de klantenservice.

Houd rekening met 14 werkdagen voor ons om te ontvangen en verwerken van uw geretourneerde goederen. Houdt u rekening met zo veel als twee facturatieproces voor het krediet op uw credit card afschrift verschijnt. We raden het gebruik van een verzekerde pakketpost (dat wil zeggen, UPS of USPS) voor alles terugkeert.