Valuta:
Netherlands
  Inloggen  /   Account aanmaken   /   0 items
adidas schoenen heren
Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacybeleid
 respecteren de privacy van onze bezoekers / klanten, dat is zeer belangrijk voor ons. Wij nemen uw online veiligheid serieus. Om u beter te dienen en te zorgen dat u begrijpt hoe uw gegevens worden gebruikt op onze site, hebben we ons privacybeleid hieronder toegelicht.

1. De informatie die wij verzamelen
Wij zijn van mening dat het belangrijk is om te weten welke soorten informatie die wij verzamelen wanneer u onze site gebruiken. De informatie omvat uw e-mail, naam, bedrijfsnaam, adres, postcode, plaats, land, telefoonnummer, wachtwoord en ga zo maar door. We verzamelen deze informatie op verschillende manieren; om te beginnen, we maken gebruik van cookies die nodig zijn om te compileren en de totale niet-persoonlijk identificeerbare informatie over de bezoekers van onze website. Persoonlijk identificeerbare informatie bestaat uit informatie die uniek is voor u, zoals nummers creditcardnummer en bankrekeningnummer. De informatie die uniek is voor u.

2. Het gebruik van informatie
Help ons om deze site voor u gemakkelijker te gebruiken door niet te hoeven informatie meer dan één keer in te voeren.
Helpt u snel informatie, producten en diensten.
Helpt ons om content te creëren op deze site die het meest relevant is voor u.
Waarschuwen u voor nieuwe informatie, producten en diensten die wij aanbieden.
Registratie en weergave:
Tijdens de registratie wordt u gevraagd om ons te voorzien van uw naam, verzend-en factuuradres, telefoonnummer, e-mailadres en creditcardnummer. Daarnaast kunnen wij u ook vragen voor uw land, zodat we kunnen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, en we kunnen ook vragen om uw geslacht. Deze types van persoonlijke gegevens worden gebruikt voor de facturering, om uw orders uit te voeren, met u te communiceren over uw bestelling en onze site, en voor interne marketing doeleinden. Als we een probleem bij het verwerken van uw bestelling, kunnen wij de persoonlijke informatie die u ons verstrekt met u opnemen gebruiken.
E-mailadressen:
U registreert voor het plaatsen van een bestelling en het ontvangen van gratis promotiemateriaal aankondigingen; wij u op de hoogte wanneer we nieuwe merken of nieuwe product stijlen te ontvangen; in proefschriften geweldige aanbiedingen te krijgen, je gewoon aanmelden voor onze e-mail nieuwsbrief. Uw deelname aan een wedstrijd is geheel vrijwillig, en je kunt kiezen of om deel te nemen en informatie te verstrekken aan ons.

3. Privacy
We zullen niet verkopen (of de handel of huur) persoonlijk identificeerbare informatie aan andere bedrijven als onderdeel van onze reguliere gang van zaken. We maken gebruik van de nieuwste encryptie-technologie, en alle medewerkers die we huren hebben een geheimhoudingsverklaring die hen verbiedt de openbaarmaking van alle informatie te ondertekenen waarop de werknemer toegang heeft, hetzij aan andere personen of entiteiten.

Wat voor soort e-mail heb je te sturen naar de klant?
Wij sturen diverse nuttige email content aan onze klanten die kunnen bestaan ​​uit volgende:
Transactie e-mails die orderinformatie, verzending en levering meldingen, Wekelijkse aanbiedingen, speciale acties, exclusieve aanbiedingen, wedstrijden, weggevertjes en speciale activiteiten omvatten.